Goed Voelen Apeldoorn

Over mij

Na een carrière als danseres, dansdocent & festivalorganisator ging yoga, mindfulness & massage een steeds belangrijkere rol in mijn leven spelen. Na het volgen van diverse opleidingen & workshops in Hatha, Vinyasa, Power, Yin, mindfulness, meditatie technieken & verschillende massage opleidingen werd het tijd voor de volgende stap: een eigen yoga & massage studio. De combinatie van het geven van massage & yoga en dus veel met lichaam (en geest) bezig te zijn is mooi en logisch voor mij.

Met veel enthousiasme en plezier hoop ik veel mensen kennis te laten maken met diverse vormen van yoga en het voordeel van krijgen van mijn massages.

Lessen

Jong Yoga

Ben je jong en lijkt het je leuk(er) om met je leeftijdsgenoten in een les te zitten? De Jong Yoga les is een algemene yoga les waar diverse vormen van yoga, mindfulness, tai chi en adem aan bod komen. Goed voor Aanspanning en ontspanning van lichaam en geest.

Mannen Yoga

In deze yoga les voor mannen worden de oefeningen aangepast aan de kracht en souplesse van mannen.  In de les worden ademtechnieken , zittende en staande oefeningen gedaan. En ook wordt er aandacht besteed aan ontspanning/ Mindfulness. Voor alle leeftijden en niveaus.

Easy Yoga 
Rustige yoga les. Toegankelijk voor iedereen. Goed voor souplesse, ontspanning, afvoer afvalstoffen en stress release. Met aandacht voor mindfulness.

Power Flow Yoga

Yoga les met pit. Goed voor conditie, vetverbranding, souplesse en kracht. Einde van de les aandacht voor ontspanning en mindfulness d.m.v adem technieken.

Yin Yoga
Yin yoga is een langzame vorm van yoga met alleen zittende en liggende houdingen die 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Daardoor krijg je een diepe stretch in je spieren en bindweefsel. Goed voor ontspanning in lichaam en geest.

Beach Yoga
Outdoor yoga met je voeten in het zand op het privé strandje van de Nettenfabriek. Goede workout voor kracht en souplesse.

Personal Training
Heb je graag een yoga les voor jezelf omdat je een blessure hebt, geen tijd op de tijden van de reguliere lessen of graag een intensieve persoonlijk uitleg wil? Of misschien wil je met je collegae, vrienden, vriendinnen om een bijzondere reden op een andere tijd dan in het rooster staat een keer een yoga en/ of Mindfulness les? Dan kan je , in overleg een privé les boeken op de dag en tijd die je uitkomt. Prijzen in overleg met hoeveel personen je komt en hoe lang het duurt en wat we gaan doen.

Massage
De behandeling voorkomt  en behandeld lichamelijke klachten. Het onderhoudt je lichaam en verbeterd souplesse, bloedsomloop en stofwisseling. Het helpt tegen stress. En heeft een positieve werking bij burnout of depressie.

Ook bieden wij workshops en retreats aan!

Wellness Dag Retreat voor 1 of 2 personen
Ontspanningsmassage met Hot Stone behandeling en Mindfulness treat dmv begeleide ontspanning in combinatie met Soundhealing. Inclusief healthy drinks.

Duur: 2,5 uur.
Locatie: yoga studio.
Kosten: €50,- pp (mini retreat €35,- pp)

AANMELDEN LESSEN

  • EE36E362-B129-419F-8957-670586369049
  • 88BF6D55-C5F9-4608-8402-55C07CAE67F2
  • CE31069F-7DE4-4017-925A-354923B8666A
  • D73E2D2E-F1C6-45C1-9E80-04DB815C8878